Postavni Matjaž Kumelj odkrival Portugalsko: Za njim so se obračali moški in ženske

Postavni Matjaž Kumelj odkrival Portugalsko: Za njim so se obračali moški in ženske (foto: osebni arhiv ) osebni arhiv
Vir: Lady
6. 9. 2018

Vedno, ko se približuje poletje, si zvezdnik muzikala Mamma Mia! Matjaž Kumelj zaželi vsepovsod ... in prva, ki mu pade na pamet, je sosednja Hrvaška, ki jo obišče skoraj vsako leto, hkrati pa si vedno želi tudi počitnic nekoliko dlje od sosedov.

In letos mu je uspelo, saj se je odpravil v evrovizijsko Lizbono, ki ga je presenečala na vsakem koraku, sploh pa je bil navdušen nad plažami in morjem, čeprav je bilo precej hladno.

"Vedno sem si rekel, da ne bom šel nikoli v morje, če ima manj kot 20 stopinj Celzija. Evo, in sem šel, morje je imelo okoli 18 stopinj, a tudi precej valov. Toda ko si enkrat v morju do kolen, te hitro valovi dosežejo in je nekako lažje iti v vodo," nam je svojo osvežujočo izkušnjo zaupal glasbenik, ki sicer obožuje poletje, morje in tople večere.

A ker je imela Portugalska kanček tudi delovnega pridiha, je Matjaž izkoristil priložnost ter navezal stike za delo, in sicer kot model. "Mogoče se kmalu vrnem v Lizbono tudi s tem namenom, nikoli se ne ve. Želim si spet potovati in najboljša kombinacija zame je, da na potovanju združim prijetno s koristnim," je še dodal Kumelj, ki obisk Portugalske močno priporoča. "Z lahkoto se je navaditi njihovega podnebja in tudi ljudi. Tudi ko je vroče, se to ne zdi, in ko je zanje hladneje, je za nas zelo prijetno."

Besedilo: A. M. // Fotografija: osebni arhiv

Priporočamo