Povsem obute zajčice

Povsem obute zajčice (foto: DonFelipe) DonFelipe
Vir: Govori.se
24. 6. 2012

Do nedavnega so Playboyeve zajčice, dekleta, ki dobro vedo, kaj je najboljša zabava, saj so sama del najbolj prestižnih dogodkov v Sloveniji, razmišljala, kako bi lahko stilsko uskladila svoja obuvala.

"Težko je toliko deklet nabrati na kup, kaj šele, da bi vse imele enake ali vsaj podobne čevlje," nam je povedala vodja zajčic Barbara Podobnik, ki pa je kaj kmalu odkrila rešitev."Zajčice smo se povezale z Matejem Pavzinom, ki je bil za nas prava rešitev. Njegove trgovine z obutvijo Paprika so odlično založene po vsej Sloveniji. Prav kmalu smo skupaj našli model čevljev, ki je ustrezal vsem pogojem. Ima dovolj visoko peto, je lep in eleganten, da so naše noge videti še daljše, in tako kakovosten, da lahko v njih stojimo kar nekaj ur," nam je povedala Amanda Šabič, ki se je, tako kot preostale zajčice, razveselila dne, ko so v trgovini Paprika obule svoje noge v nove 'službene' čevlje.

"V trgovini Paprika imajo sicer malo morje dobrih čevljev, a nam so bili všeč črni, ki jih imamo zdaj, saj smo z njimi zelo zadovoljne," je še povedala vesela Barbara, ker so zajčice zdaj tudi stilsko povsem usklajene.

Kako so zajčice izbirale svojo obutev si pogljete tudi v video prispevku.

Zajčice gredo po čvelje - Čevlji