Predpraznično vzdušje: Zabava na snemanju oddaje Voščilnica

Predpraznično vzdušje: Zabava na snemanju oddaje Voščilnica (foto: Aljaž Tepina) Aljaž Tepina
Vir: Nova
14. 12. 2018

V letošnji novoletni voščilnici televizije Pop TV, katere skupni imenovalec je dobra družba, je nastopilo kar 22 njihovih obrazov. Od voditeljic informativnega programa Darje Zgonc in Petre Kerčmar, športnih voditeljic, sodnikov MasterChefa, voditeljev Kmetije in Zvezd plešejo do trenutno aktualnega v šovu Slovenija ima talent. Tri dni so snemali na prizoriščih, ki so bili postavljeni v njihovem studiu.

Režiser Luka Štigl, ki je avtor serije Truplo na Voyo, je o snemanju povedal: “Snemanje je bilo zelo zabavno, saj je šlo za eno od najbolj iskrenih do zdaj. Vsi so se neverjetno sprostili in dali od sebe več, kot bi lahko kdo zahteval ali pričakoval. Že na set so prišli pozitivni in dobre volje, tako da je iz tega nastalo nekaj res lepega. Snemanje je potekalo tri dni.”

Režiser nam je tudi izdal, kdo ga je najbolj presenetil s plesnimi gibi in kaj je bilo najtežje: “En set je bil okrašen z zlatimi konfeti, s takšnimi, kot ste jih videli v Slovenija ima talent pri zlatem gumbu, kar na tleh zelo drsi. Če si v plesnih čevljih, pa so zdrsi še bolj pogosti. Sašu Staretu in Marjetki  Vovk je tako drselo, da je nastalo ogromno smešnih klipov, ko jo on lovi, a žal neuspešno. Naj pa poudarim, da poškodb ni bilo,” nam je zaupal v smehu.

“So me pa nekateri nastopajoči zelo presenetili. Od Domna Valiča se pričakuje, da perfektno pleše, in tako je tudi bilo. Bil je sam v kadru, večina jih je v parih, a se je znašel in bil čudovit. So pa presenetili nekateri, ki nimajo plesnega znanja. Recimo sodnik MasterChefa Karim je bil odličen in tudi v paru z Luko sta bila res zabavna. Bine, ki je ponavadi tog in zadržan, je presenetil, tokrat pa je zarokenrolal.”

Besedilo: Maja Muhič

Priporočamo