Predstavljamo nove kmete, ki se bodo borili za ljubezen!

Predstavljamo nove kmete, ki se bodo borili za ljubezen! (foto: arhiv pop tv) arhiv pop tv
Vir: Nova
12. 3. 2018

Na TV-zaslone ponovno prihaja resničnostni šov Ljubezen po domače. Lani se je šov zaključil z zaroko Marine in Miroslava. Se bo letos morda s poroko?! Predstavljamo vam sedem kmetov in eno kmetico, ki se bodo borili za ljubezen. Edina kmetica tokrat se je v prvi sezoni že potegovala za ljubezen Draga Kraševca, a ji ni uspelo. Tokrat bo stvari vzela v svoje roke in uživala v pozornosti snubcev.

Jože Švajger, Gradac, 53 let

"Imam končano srednjo kovinarsko šolo. Ne kadim, včasih spijem kozarec vina ob kosilu. Moji hobiji so ribarjenje, motokros in nogomet. Vodim kmetijo, ki sem jo podedoval od očeta. Živim z mamo, ki večinoma opravlja gospodinjska dela. Imam psa Runa, veliko mi pomenita domačnost in domača hrana."

Predstavljamo nove  kmete!

Renato Lužnar, Nova vas, 27 let

"Hodim v službo in delam na kmetiji. Imam super starše, dva brata, sestro in pet nečakov. Pred kratkim sem kupil kobilo Gino, ki jo obožujem. Želim si poroke in rad bi si ustvaril družino. Sem romantičen človek in se ne bi preselil v mesto. Rad žuriram, igram nogomet in kolesarim. Sem pravi piknik mojster."

Predstavljamo nove  kmete!

Milan Medved, Cirkovci, 66 let

"Ločil sem se pred 16 leti. Moja zadnja zveza je trajala tri leta. Obožujem konje in jahanje. Želim si žensko, ki bi jo zanimali konji, da bi skupaj jahala. Sem zelo direkten in iskren. Poznam veliko ljudi in imam ogromno prijateljev. Ne maram ljubosumnih žensk, ki me preveč kontrolirajo. Morajo mi zaupati in lahko mi."

Predstavljamo nove  kmete!

Daniel Kljun, Stari trg ob Kolpi, 26 let

"Nikoli se ne bi preselil iz Čepelj, nikoli v mesto. Sem sramežljiv. Ves čas delam. Kmetija je moje življenje. Rad imam narodno-zabavno glasbo. Želim si imeti družino in najmanj tri otroke. Bojim se višine in letal, najraje sem na svojem traktorju."

Predstavljamo nove  kmete!

Mihael Kasaš, Lendava, 35 let

"Sem biodinamični kmet, ki je prehodil učno pot od srednje kmetijske šole prek diplome iz genetike do doktorata iz matematičnega optimiranja kemijskih procesov. Ne pijem, ne kadim, sem vegetarijanec. Veliko časa posvetim tudi meditaciji. Kmetijo sem že med dodiplomskim študijem preusmeril v ekološko. Moj vzdevek je Miši."

Predstavljamo nove  kmete!

Jože Mastnak, Grobelno, 46 let

"Že vse življenje živim na kmetiji. Starši so mi umrli, bratov ali sester nimam. Všeč so mi drzne in nevarne stvari. Moja hiša je iz lesa in vse sem naredil sam. Rad imam red in čistočo. Delam na Centru za rehabilitacijo invalidov in v svojem delu zelo uživam, ker rad pomagam drugim. Prosti čas najraje preživljam v naravi, v hribih ali ob morju. V prostem času rad tečem in delam izdelke iz lesa."

Predstavljamo nove  kmete!

Jan Goltnik, Tuhinjska dolina, 29 let

"Sem preprost, družaben fant, aktiven na različnih področjih. Amaterski igralec, član gasilskega društva in lovec. Za hobi rad popravljam avtomobile in motorje. Pri domači hiši si gradim prizidek, da bom imel svoje gospodinjstvo. Imam nečakinjo, ki jo imam zelo rad, z njo preživim veliko časa."

Predstavljamo nove  kmete!

Vesna Šošterič, Veternik, 35 let

"Živim in delam na kmetiji in v tem zelo uživam. Imam dva starejša brata in sestro, a sem edina ostala na kmetiji. Sem zgovorna, vedno nasmejana in optimistična. Obožujem pivo in dobro družbo. Moja zveza se je končala, ker partner ni želel ostati na kmetiji. Najraje sem na traktorju ali v gozdu z motorno žago. V življenju me ničesar ni posebej strah."

Predstavljamo nove  kmete!

Besedilo: Nina Keder // Foto: arhiv Pop TV, Mankica Kranjec