Predstavljamo skrivnostno plesalko v kozarcu

27. 9. 2013

V soboto, 28. septembra, vas na Playboyevi zabavi v mondenem klubu Mansion Celje čaka tudi prefinjen animacijski program, katerega glavna atrakcija bo zagotovo seksi plesalka v šampanjskem kozarcu, o kateri smo želeli izvedeti vse in še več.

Žal nam svoje identitete ni želela razkriti, izvedeli pa smo, da je mično dekle absolventka managementa, ki se s plesom ukvarja profesionalno in počasi že dela načrte za odprtje lastne plesne šole v tujini.

Na Playboyevi zabavi jo boste lahko občudovali v dva metra visokem ter meter in pol širokem šampanjskem kozarcu - glavni atrakciji kluba Mansion Celje, kjer skrbi za animacijski program in koreografijo.

Skrivnostno dekle brez težav prizna, da v tej vlogi zelo uživa. "Sem prepričana, da bi se rada marsikatera ženska preizkusila v tej vlogi, saj bi tako lahko vsaka občutila to, kar si najbolj želi kot ženska - pozornost, pohvale in razvajanje."

Ko je prvič stopila v kozarec in poskusila plesati

"Moram priznati, da je bilo prvič na vajah kar strašljivo, saj me je kar stisnilo pri srcu zaradi višine. Kozarec sicer od daleč sploh ne izgleda tako visok, vendar ko si noter in so vsi ljudje pod tabo, se kar čuti višinska razlika. No, ko sem na večernem nastopu na sebi čutila poželjive poglede, sem kmalu pozabila na višino in se prepustila zapeljivim ritmom glasbe."

Kaj je pravzaprav v tej vodi, ki je v kozarcu?

"Ker je cel nastop v kozarcu obarvan z glamurjem in kančkom erotike, se seveda tudi jaz želim počutiti takrat kar se da seksi in poželjivo tako ali drugače, zato vedno poskrbim, da je v vodi dišeče olje, različne vodne barve, včasih bleščice ... Vedno se želim počutiti skladno s tematiko zabave, zato kdo ve, mogoče bom pa prihodnjič plesala v kakšni alkoholni pijači."

Nastopi deklet običajno trajajo štirikrat po 20 minut, vendar se pogosto dogaja, da punce nastope podaljšujejo, saj so obiskovalci nad nastopom tako navdušeni. Pa je kdaj katera od deklet kdaj padla v kozarcu?

"Na srečo ne, je pa eni od deklet spodrsnilo od vhodu v kozarec, vendar je celotno situacijo obvladala tako, da napake sploh ni nihče opazil in je vse skupaj izgledalo kot del koreografije. Zgodilo se je pa že, da je punci stekla voda iz kozarca, vendar vsako dekle spelje profesionalno in do konca vsak nastop."

Te kdaj kaj zebe? – najbolj pogosto vprašanje gostov

"Seveda zna biti proti koncu nastopa hladno, ko se voda ohladi, ampak takrat se čez obleko pokaže predel telesa, ki je sicer očem neviden."

V soboto torej ne gre zamuditi njenega nastopa na Playboyevi zabavi, o kateri več izveste TUKAJ.

Priporočamo