Prelepa Ana Klašnja pokazala svoje čudovite noge v kratkih hlačkah. Ne boste se je mogli nagledati!

Prelepa Ana Klašnja pokazala svoje čudovite noge v kratkih hlačkah. Ne boste se je mogli nagledati! (foto: Matej Pušnik) Matej Pušnik
8. 6. 2020

Lepa balerina, ki smo si jo zapomnili (tudi) kot žirantko šova Slovenija ima talent res slovi kot dama z izbranim okusom, kar tudi rada pokaže, ko se pojavi v javnosti.

Tokrat pa je pokazala svoje čudovite noge - na Instagramu je objavila fotografijo, na kateri je v vročih hlačkah, priljubljenem poletnem kosu oblačila, ki pa si ga ne more privoščiti prav vsaka dama, saj je za to treba imeti res lepe noge brez trohice celulita.

Ana s tem nima nobenih težav, saj se ji poznajo leta in leta ukvarjanja s plesom in zahtevnih vaj.

Pred kratkim pa je Ana objavila še napovednik novega filma njenega življenjskega sopotnika, plesalca in koreografa Mihe Krušiča, s katerim ima sina Jašo.

Ob tem je dala res lep poklon svojemu partnerju, saj je zapisala, da je film poln čustev, humorja in najboljših slovenskih plesalcev ter dodala zapis: "#proud" oziroma ponosna. Očitno je, da njuna ljubezen še kako cveti in da sta si v podporo pri njunih poslovnih projektih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GENERACIJA PLES Plesni film Mihe Krusica 🖤 Premiera 15.6.2020 v @minigolftivoli Film poln čustev, humorja in najboljših slo.plesalcev 🖤 #proud #mihakrusic

A post shared by Ana Klasnja (@anaklasnja) on