Premiera Kmetije bi se morala zgoditi danes, namesto tega pa ...

11. 9. 2017

Zaradi spremembe v programski shemi so na POP TV prvo oddajo Kmetije najprej prestavili iz 12. septembra na danes, danes zjutraj pa so javili izredno novico in povedali, da Kmetije danes na malih zaslonih ne bomo dočakali. 

Po spletu sta se namreč javili Katja Klavora, sicer tiskovna predstavnica oddaje Kmetija in nova voditeljica Natalija Bratkovič in povedali, da je zdaj že v drugo prišlo do spremembe. 

"Sicer smo veliki športni navdušenci in obožujemo športne uspehe naših in čeprav smo zelo veseli za naše košarkarje, pa tudi za nogomet /.../ in ker vem, da vas veliko obožuje šport, /.../ smo se tudi mi prilagodili, in ker bomo navijali skupaj z vami, smo se odločili, da Kmetijo prestavimo," je pojasnjevanje začela Natalija in dodala, da se je tudi sama dvourne premiere močno veselila.

"Danes bi morala biti dvojna premiera in vem, da ste vsi nestrpno čakali, tudi jaz /.../ ampak žal je tako naneslo. Nič se ne zgodi brez razloga, jaz v to verjamem, verjamem pa tudi, da boste košarkarje spodbujali, da boste spodbujali našo ekipo, in da boste prihodnji ponedeljek, 18.9. ob 21.00 pred malimi zasloni in da boste z nami doživeli dvourno premiero," je še povedala.