Prenovljena Mariborska restavracija z novo slastno ponudbo

Prenovljeno restavracijo McDonald's je v svojem domačem Mariboru obiskal tudi Marko Potrč (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
Vir: Govori.se
22. 7. 2011 | Promocijsko sporočilo

McDonald's Slovenija je predstavil prenovljeno in stilsko dovršeno restavracijo na Ptujski cesti 106 v Mariboru. Gostje bodo lahko v razširjenem in vizualno atraktivnem prostoru uživali v slastni McCafe ponudbi, praznovali rojstne dneve v rojstnodnevnem kotičku in uporabljali brezplačen wi-dostop do interneta. Ekskluzivnega dogodka se je udeležil tudi voditelj Marko Potrč, družbo pa mu je delala tudi sanjska Miša Margan.

»V podjetju McDonald's Slovenija venomer težimo k izboljševanju naše ponudbe in storitev, s katerim skrbimo za zadovoljstvo naših gostov. S prenovo mariborske restavracije smo  mariborskim obiskovalcem želimo zagotovili razširjen in vizualno bolj atraktiven prostor, ki bo skupaj z izpopolnjeno ponudbo hrane omogočil celovito izkušnjo McDonald'sa,« je ob otvoritvi prenovljene restavracije povedala Petra Erbida, vodja oddelka za upravljanje s človeškimi viri pri McDonald's Slovenija.

Prenovljena mariborska restavracija bo sprejela še več gostov, saj so število sedišč iz 70 povečali na 122. Na svoj račun bodo prišli tudi najmlajši, saj bodo svoje rojstne dneve praznovali v posebnem rojstnodnevnem kotičku. Za popolno McDonald'sovo doživetje pa bo v restavraciji na voljo tudi McCafe, ki bo tako v Sloveniji že sedmi po vrsti. McCafe ponudba bo vključevala različne tortice in druge sladke dobrote, ter tople in sadne napitke.

O podjetju McDonald`s Slovenija d.o.o.

Podjetje McDonald`s Slovenija d.o.o. je podružnica ameriškega podjetja McDonald's Corporation, ki je v Sloveniji prisotno že od leta 1993. Pri opravljanju storitev sledijo načelom, ki so sestavni del McDonald'sove filozofije: kakovost izdelkov, hitra in prijazna postrežba, čisto in prijetno okolje ter primerne cene.

V 15-ih restavracijah po vsej Sloveniji vsak dan postrežejo vse več zadovoljnih gostov. Restavracije prenavljajo in kot stalnico ponudbe vpeljujejo McCafe. Najdete jih v Ljubljani, Mariboru, Domžalah, Velenju, Celju, Kranju in Novem mestu, odslej tudi v Mariboru.

Za več informacij o podjetju obiščite spletno stran www.mcdonalds.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri