Prepotena Nermina Sijamhodžič

Prepotena Nermina Sijamhodžič 1 (foto: Jani Bozic) Jani Bozic
Vir: Govori.se
2. 12. 2008
Havajka Nermina Sijamhožič si je že pred slabim mesecem zadala nalogo, da okrepi svoje telo.

Posebna prehrana in vadba

S pomočjo Klare Rozina, nekdanjega Playboyevega dekleta, in njenega partnerja Erika Megliča je Nermina zakorakala v prostore Wellnes centra Sportclub na Kodeljevem. Klara, ki s svojim čvrstim in izklesanim telesom dokazuje, da je mogoče s pravilno prehrano ogromno doseči, je za Nermino pripravila prav posebno prehrano. "Nermina je zdaj 14 dni pisala, kaj vse je za zajtrk, kosilo, večerjo, za prigrizek, skratka vse, kar da v usta. Na podlagi tega spiska bomo naredili jedilnik in ga seveda prilagodili njenemu delovniku, življenjskemu slogu, upoštevali pa bomo tudi, katere hrane ne mara. Prihodnjič bomo pokazali njen celoten jedilnik in spremenjene prehranjevalne navade. Pravilno in predvsem zdravo prehranjevanje je namreč odločilno za dobro počutje, poveča pa se tudi učinek treninga," nam je povedala Klara.

Erikovo "mučenje"

Erik Meglič, ki se s športom ukvarja že od malih nog, je opravil vse tečaje za inštruktorja fitnesa na FZS in ima opravljen tečaj za inštruktorja body pumpa. Po dolgoletnih izkušnjah s skupinsko vadbo se je posvetil osebnemu trenerstvu in tako je 'v roke' dobil tudi Nermino. Prvi koraki niso bili lahki, saj lepotička priznava, da je do zdaj malokrat vlagala v svoje telo. "Erik mi je odprl oči glede vadbe, saj sem spoznala, kako pravilno skrbeti za svoje telo, s Klarino pomočjo pa spoznavam pravilne načine prehrane in priznati moram, da sem v kratkem času usvojila veliko osnovnega znanja, ki mi daje moč in voljo za naporno vadbo," nam je zaupala Nermina, ki se je po prvih vajah baje komaj premikala, a sedaj, ko je za njo že nekaj fitnes "kilometrov" je dobila še močnejšo voljo.

"Nermina je na začetku spoznala fitnes kot celoto, naprave in pravilno tehniko izvedbe. Za začetek sva si postavila zelo realne cilje. Ojačati želiva mišičevje in hkrati s tem zmanjšati odstotek telesne maščobe. Postavo bova obdržala tako, kot je, ter poskrbela, da bo ostala čim bolj skladna. Okrepila bova noge in ritko, ker je to njena želja. A morala bo delati tudi za zgornji del telesa. Ker pa se je odločila, da gre prihodnje leto na Ljubljanski maraton, in sicer bo pretekla 21 km, bova morala precej delati  tudi kondicijsko. To bova stopnjevala počasi do pomladi, potem pa se bova precej bolj resno  začela  pripravljati na maraton,« je cilje in želje predstavil Erik.

Poglejte si še vi

Nerminino vadbo smo ekskluzivno lahko posneli tudi mi, da vidite, da lepotička ni samo polna obljub, ampak tudi dejansko uresničuje zastavljene cilje. Njen napredek boste lahko redno spremljali na našem portalu.

Talentirane misice v Kongu - Talentirane misice v Kongu

Priporočamo