Kakšna groza! Tako prestrašene Teje Jugovic (Coolmamacite) še nismo videli, sama je razkrila, kaj je razlog

25. 7. 2023
Deli
Kakšna groza! Tako prestrašene Teje Jugovic (Coolmamacite) še nismo videli, sama je razkrila, kaj je razlog (foto: Instagram/Teja Jugovic)
Instagram/Teja Jugovic

Ja, včasih se zgodi, da se človek zelo prestraši, in to je doletelo našo vplivnico na zasluženem dopustu.

Vse skupaj je Teja Jugovic pokazala v Instagram zgodbi, pokazala pa je tudi svoj čisto prestrašen obraz. Svojim sledilcem se je oglasila med večerno telovadbo, ko je doživela pravi šok. No, če smo iskreni, bi se verjetno marsikdo v takem trenutku odzval tako, kot se je odzvala ona.

"Kar se je pa zdajle zgodilo," je prestrašeno povedala v kamero. "Telovadim s slušalkami, nič ne slišim in kar naenkrat mi prileti vrabec! Ne vrabec, ampak tale golazen," je dejala in pokazala na veliko kobilico. "Jaz pa kao prijazna, ne, jaz ne bom ubijala živali, tudi kobilice morajo živeti. Zakaj se je zaletela v mojo glavo?," se je spraševala šokirana Teja.

Preberite še: Nov srčni izbranec Renate Bohinc sicer počne to, v javnosti ni prav neznano ime (ste vedeli?!)

Potem je sledilcem še pokazala resnično veliko kobilico in marsikdo je takoj lahko razumel, zakaj se je tako prestrašila. Nekateri ljudje se preprosto bojijo tako velikih žuželk, in se počutijo zelo neprijetno, če so v njihovi bližini. No, tako je tudi s Tejo.

"Zdaj pa mi slučajno ne pisat kakšne simbolike, da kobilica na obrazu pomeni ne vem kaj," je sporočila sledilcem ter dodala: "Tole ne prinaša nobenega sporočila, samo to, da jo moram eleminirat!"

Morda vas zanima: Ob tem kosilu Nike Urbas bi se marsikdo zgrozil in rekel "fuuj", a ona prisega na to jed (in ima dober razlog)

Teja je sicer skupaj s svojo družino na počitnicah v kampu v Šibeniku. So ljubitelji narave, zato se odločajo za tovrstne počitnice, a v tem primeru je vsekakor treba računati tudi na takšna (in podobna) srečanja z bitji, ki živijo v okolici - tudi s kobilicami. Prepričani smo, da se je Teja doslej pomirila in da je kobilica mirno lahko odšla po svoji poti - čeprav je povzročila velik strah.

BONUS VIDEO: Pevec Luka Basi iskreno o svojih prihodnjih načrtih

 

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik