Prezgodaj se je poslovila, a oboževalci niso pozabili nanjo, prav danes bi dopolnila 58 let

Prezgodaj se je poslovila, a oboževalci niso pozabili nanjo, prav danes bi dopolnila 58 let (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
29. 4. 2021

Izjemno priljubljena pevka se je poslovila prezgodaj, umrla je pred petimi leti.

A marsikomu se je za vedno vtisnila v srce in zato ne čudi dejstvo, da so se njeni oboževalci prav danes spomnili na Simono Weiss, ki bi dopolnila 58 let. Za njo so ostale številne pesmi in lepe skladbe, s katerimi je razveseljevala staro in mlado.

Širila je ljubezen in dobro voljo, vedno je bila nasmejana in vedra. "Danes, 29. aprila bi praznovala 58 let Simona Weiss, legendarna slovenska pevka, psihologinja in nikoli pozabljena “Kraljica ljudskih src”. V spomin nanjo prisluhnimo pesmi 'Ali me boš ljubil ti'," je zapisano na Facebook profilu pokojne pevke. Tako so se je njeni domači spomnili in počastili spomin na njo, ki bo z njimi ostal za vedno.

Oglasili so se tudi številni oboževalci in v komentarjih izrazili svojo hvaležnost ter zatrdili, da je spomin nanjo ostal še kako živ v njihovih srcih.

 

Danes, 29. aprila bi praznovala 58 let Simona Weiss, legendarna slovenska pevka, psihologinja in nikoli pozabljena “Kraljica ljudskih src”. V spomin nanjo prisluhnimo pesmi “Ali me boš ljubil ti”

Posted by Simona Weiss on Thursday, 29 April 2021