Preživeli smo dan s Samuelom Lucasom

Preživeli smo dan s Samuelom Lucasom (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Lady
3. 3. 2017

24. februarja je Samuel Lucas v klubu v Domžalah odprl serijo koncertov 'The Best of Toše', na katerih je s skupino in gosti prepeval pesmi pokojnega Tošeta Proeskega. Temu bodo sledili še najmanj štirje koncerti po Sloveniji, kot si lahko predstavljate, pa je Samuelov urnik, ki vključuje tudi številne nastope doma in v tujini, napolnjen do zadnjega kotička.

9.00 Zbudim se med 9. in 10. uro zjutraj, ker zvečer navadno delam pozno v noč, tudi do štirih zjutraj. Najprej spijem kavico, pojem kosmiče in si vzamem pol ure zase. Nato pregledam elektronska sporočila.


10.00 Sledi jutranja telovadba. V resnici se ne gibam veliko, zato se mi zdi pomembno, da vsaj zjutraj naredim nekaj zase; ali s sprehodom ali kakšnimi vajami, skleci, trebušnjaki …


11.00 Delovnik začnem s pošiljanjem mp3-jev, katere pesmi bi delali, članom skupine, podebatiramo o tem, katere dele je treba vaditi, se dogovorimo za termin in čakamo na vaje. Popoldne sledijo razni sestanki za snemanja, napovedi, koncerte …


16.00 S fanti se dobimo na vaji, naučimo se novih komadov, kar sedem jih naredimo na teden. Svoji skupini zaupam in vem, da bo dobro izpadlo.


2.00 Ponoči imam največ miru. Poskušam se učiti besedila, uporabim slušalke, delam glasbo.

Priporočamo