Pri pogovoru se lahko zlažeš, pri plesu pa ne, pravi Jurij Batagelj

Pri pogovoru se lahko zlažeš, pri plesu pa ne, pravi Jurij Batagelj (foto: Planet TV) Planet TV
17. 10. 2019

V plesnem svetu sta osvojila vse, kar se je osvojiti dalo, zdaj pa bosta skušala Jagoda in Jurij Batagelj ljubezen do plesa in njegovo moč zbliževanja ljudi prenesti tudi na ljubezensko področje.

 V oddaji Zapleši v ljubezen, ki bo prvič na sporedu na Planetu v četrtek in petek ob 21. uri, bosta prvič zaplesala tudi v voditeljsko vlogo. "Ta oddaja je kot bi bila narejena za naju," pravi Jurij, Jagoda pa dodaja, da gre za res pozitiven projekt: "Računava na to, da se bomo imeli vsi skupaj lepo in da bodo naši kandidati uživali v plesu. Če se bo iz tega razvila ljubezen, bo to samo plus. Če se ne bo, pa bo to prav gotovo lepa izkušnja."

"Mislim, da ples vsakemu polepša dan, gledalcem pa bo polepšal večere. Razočaranja prav zato zagotovo ne bo," je prepričan Jurij, ki je takrat, ko je sam spoznal Jagodo, pravzaprav želel zaključiti kariero. Potem pa mu je nekdanja trenerka predstavila njo in ob prvem dotiku se je vse spremenilo. Zdaj vrhunska plesalca upata, da bo iskrico ljubezni ples zanetil tudi v kandidatih v oddaji Zapleši v ljubezen, ki si želijo spoznati novega partnerja, pa tudi uživati v plesu.

Jagoda in Jurij Batagelj bosta v oddaji Zapleši v ljubezen poleg vodenja poskrbela tudi za koreografijo. Dame bodo vadile svoj del plesa z njo, moški pa z njim. Na koncu se bo koreografija sestavila v ples, kandidata pa se bosta ob prvem plesu tudi prvič videla in morda začutila tisto iskrico, zaradi katere bi se kasneje odločila spoznati tudi drugače. Plesni zmenek na slepo se zdi drzna, a pravzaprav dobra ideja, menita voditelja. "Pri plesu ne moreš igrati, na dan pridejo vse tvoje dobre in slabe lastnosti in to tvoj partner takoj začuti. Pri pogovoru se lahko glede marsičesa zlažeš ali kaj prikriješ, pri gibu pa se ne da," pravi Jurij.

Priporočamo