Pri simpatičnem voditelju Davidu Urankarju bodo kmalu znova zibali

22. 7. 2019
Deli
Pri simpatičnem voditelju Davidu Urankarju bodo kmalu znova zibali (foto: Boštjan Podlogar)
Boštjan Podlogar

Priljubljeni televizijski voditelj David Urankar pravi, da je čez poletje najraje v družinski hišici v Istri. A kljub temu v tem času daljših dopustov s srčno izbranko Ajdo ne planirata, saj ob lepem vremenu skoraj vsak konec tedna, ki ni delaven, “skočijo” na morje.

A če že z Ajdo in sinčkom Liamom radi potujejo sem ter tja, bo letos vendarle nekoliko drugače. Zakaj? "Z Ajdo greva vsako leto, zdaj že tradicionalno, na Onelife rally. Letos sicer v nekoliko prilagojeni različici, ker pričakujemo novega člana," pravi simpatični David, ki pa je z nami delil, kako bo preživel letošnje poletje, predvsem pa nam je zaupal, kaj vse pri njemu ne sme manjkati skozi najbolj priljubljeno letno obdobje.

"V bistvu mi res ne sme manjkati morje ... in družina. Poleti se tempo nekoliko umiri in je čas, da več stvari počnemo skupaj, in da se nikamor ne mudi. V avtomobilskem žargonu: facelift odnosov. Prav tako poleti uživam v dobrih knjigah, letos sem prebral Pogodbo Mojce Širok in jo res močno priporočam. Berem celo leto, a med dopusti pač najdem več časa za to. Drugače pa klasično poletno sproščanje ob plavanju, surfanju, košarki, kolesarjenju in teku. Sončim se načrtno ne, imam to srečo, da barvo poberem kar mimogrede, na vrtu ali košarkarskem igrišču. Lahko pa priznam, in ni me sram, da se mažem s sončno kremo. To je jutranja rutina, ki se je zelo lepo drži tudi Liam, in ki baje pomaga pri starosti in še bolj pomembno - ne pomaga kožnemu raku," je na kratko strnil Urankar, ki nam je za konec zaupal še zanimiv recept za osvežitev, oziroma kar tri: "Lahko kar moje tri najljubše, pa naj vsak zase izbere. (smeh). Sladoled ob Ljubljanici z Ajdo, skok v morje z Liamom ali večerno pivo s prijatelji. Če vam vse to uspe združiti v enem dnevu, ste zmagali." (smeh)