Pri Tari Zupančič po novem živi Arwen - brezdomka z jeseniških ulic!

Pri Tari Zupančič po novem živi Arwen - brezdomka z jeseniških ulic! (foto: Mars Press) Mars Press
9. 7. 2019 | Promocijsko sporočilo

Naj vam predstavimo belo lepotico – čudovito mačjo gospodično, ki je nekoč svoje varno zavetišče pod soncem iskala na jeseniških ulicah. Ona je Arwen in ni naključje, da jo je z jeseniških ulic rešila priljubljena TV voditeljica ter zagovornica pravic živali Tara Zupančič. Tudi izbor imena novega »družinskega člana« ni naključje.

mačkaArwen v sindarščini (op. sindarščina je umetni jezik angleškega pisatelja in jezikoslovca J.R.R. Tolkeina) namreč pomeni plemenita ženska in tako kot mačja lepotica, je tudi Tara del plemenite zgodbe o nesebični ljubezni do živali ter zagotavljanju »za vedno varnega doma« mačji brezdomki.

Arwen je snežno bela mačja gospodična, ki se rada prepusti razvajanju in Tara vsakodnevno poskrbi, da je mala mačja kepica sreče več kot zadovoljna. S skrbnostjo, igro in skrbno izbrano prefinjeno novo kulinarično poslastico iz Sheba® Craft Collection prav vsak trenutek postane poseben ter še dodatno utrdi vez med Arwen in Taro.

»Nekoč nesrečna zgodba mačje lepotice, ki je košček hrane iskala na ulicah, je danes zgodba polna pozitivizma in polne sklede kakovostne hrane za mačke Sheba, ki z božansko teksturo odseva resnično mojstrovino priprave in 30 let znanja pri pripravi kakovostne hrane za mačke,« je povedala Maja Zorc, brand managerka pri podjetju Mars.

   

O podjetju Mars, Incorporated

Mars je družinsko podjetje z več kot stoletno zgodovino, ki nudi različne izdelke in storitve za ljudi in hišne ljubljenčke. Globalno podjetje s skoraj 35 milijardami dolarjev iz prodaje proizvaja nekaj najbolj priljubljenih blagovnih znamk na svetu: M&M’s®, SNICKERS®, TWIX®, MILKY WAY®, DOVE®, PEDIGREE®, ROYAL CANIN®, WHISKAS®, EXTRA®, ORBIT®, 5™, SKITTLES®, UNCLE BEN’S®, MARS DRINKS in COCOAVIA®. Mars zagotavlja tudi veterinarske zdravstvene storitve, ki vključujejo BANFIELD® Pet Hospitals, Blue Pearl®, VCA® in Pet Partners™. Pet temeljnih načel podjetja Mars - kakovost, odgovornost, vzajemnost, učinkovitost in svoboda – navdihuje več kot 115.000 sodelavcev, da ustvarjajo vrednost za vse svoje partnerje in dosegajo rast, na katero so ponosni vsak dan.