Prihaja nov slovenski film Vloga za Emo

Vloga za Emo (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
8. 9. 2014

Vloga za Emo je mladinski film in je nadaljevanje knjige, ker so tako predlagali mladi bralci, ker so zaznali, da je tak čas, da bi bilo prav, da bi film videlo veliko vrstnikov, saj so to zgodbe njihovega vsakdana, zgodbe, ki jih spremlja prenekatera solza, stiska pa tudi smeh in male zmage.

Mateja Zorko z mladimi preživi veliko časa, saj v šoli dela kot svetovalna delavka in pozna veliko, resničnih zgodb, ki jih mladi v tem, včasih ne najbolj prijaznem času, nosijo s seboj.

Iz svojega vsakdana in tudi iz različnih zgodb, ki jim je prisluhnila je začela nastajati knjiga, potem v sodelovanju z Alenom Pavšarjem še film, ki je nastal v sodelovanju s Šolskim centrom Celje in tako so se mladi odločili, da bodo počitnice izkoristili za snemanje filma.

Z roko v roki je tako nastal mladinski film, ki prinaša sporočilo in motivacijo za mladino in odrasle. Premiera novega, slovenskega, mladinskega filma Vloga za Emo bo 23. oktobra letos, ekipa pa bo film predstavila tudi v sklopu bližajočega se Celjskega sejma.

Vabljeni k ogledu napovednika:

Značke: Emo vloga za

Priporočamo