Prihajajo novi Šank Rock

Šank Rock, zaprti v studiu, pripravljajo nov album in predstavljajo skladbo z naslovom Eo. (foto: Marko Ocepek) Marko Ocepek
Vir: Govori.se
5. 5. 2010

Legendarni velenjski rokerji Šank Rock so se odločili, da se po dolgem času spet zaprejo v snemalni studio in tako bodo že vjeseni oboževalcem ponudili nov album.

Matjaž, Aleš, Cveto, Roki in Davor pa do zdaj niso počivali. Ob številnih koncertih, ki so jih imeli slovenski Riolling Stonesi, kot jih zaradi več kot 27-letne neprekinjene kariere kličejo številni oboževalci, že predstavljajo prvo skladbo z napovedanega albuma z naslovom Eo, ki jo zdaj lahko slišite tudi na našem portalu.

Skladbo so naredili tako rekoč v družinskem krogu, saj je poleg kitarista Rokija in bobnarja Aleša na pomoč priskočila še Aleševa žena Bojana, ki je tudi že sodelovala pri prejšnjih projektih skupine, snemanje novega albuma pa poteka v studiu Paramterik.

Posebnost snemanja novega albuma je, da so se Šank Rock po vzoru nekaterih tujih skupin, kot so Aerosmith, odločili, da bodo svojim oboževalcem ponudili tudi video vpogled v snemanje in dogajanje v studiu na svojem spletnem portalu.

Priporočamo