Priljubljena pevka Damjana Golavšek razkrila, kako ji uspeva ohraniti tako vitko postavo

Priljubljena pevka Damjana Golavšek razkrila, kako ji uspeva ohraniti tako vitko postavo (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
30. 6. 2021

Vsak pri sebi skozi življenje ugotovi, kakšna vrsta prehrane mu najbolj ustreza za ohranjanje vitalnosti in vitkosti.

Svoj recept je odkrila tudi pevka Damjana Golavšek, ki se je že pred časom srečala z abrahamom, a se to na njeni postavi in obrazu niti malo ne pozna. Že vrsto let je vitka in elegantna, tako da požanje pozornost, kjer koli se pojavi.

V pogovoru za eno od slovenskih revij je razkrila, kako ji uspeva ohranjati tako lepo in čvrsto postavo - seveda je ta posledica dela na sebi in samodiscipline, kar prakticira tudi pri prehranskih navadah.

"Okno za prehranjevanje imam od sedme ure zjutraj do enih popoldan, potem pa, razen čaja in vode, ne jem nič več do jutra. Telo se dobro počuti in samo uravnava kilograme. Se mi zdi kar čudežno. Zame to ni odrekanje, saj si v času, ko jem, ne postavljam nobenih omejitev. Kadar je kakšno praznovanje ali druga izjemna priložnost, naredim seveda izjemo. A to je redko, morda enkrat na mesec."
Vir: revija Lady

Poleg tega pa se rada sprehaja in dela na vrtu, tako poskrbi za ohranjanje kondicije. Vsekakor pohvale in posnemanja vredno, se vam ne zdi?

Priporočamo