Priljubljena POP TV-jeva voditeljica TAKO ohranja svojo vitko linijo, to vas bo presenetilo

Priljubljena POP TV-jeva voditeljica TAKO ohranja svojo vitko linijo, to vas bo presenetilo (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
19. 9. 2022

Nuša Lesar, ki jo gledalci spremljajo v oddaji Svet na Kanalu A, osvaja s svojo strokovnostjo, pa tudi s simpatičnim videzom.

Številni gledalci in gledalke so ji zelo naklonjeni in si oddajo z veseljem pogledajo. Nuša je pred kamerami vedno urejena od glave do pete, njena postava pa skozi leta ostaja vitka in čvrsta. Zato je zagotovo marsikdo pomislil, da veliko telovadi in zelo pazi na prehrano. No, pred kratkim pa je za revijo Lady razkrila, kakšna je njena skrivnost - in s tem je zagotovo marsikoga presenetila!

"Nikoli nisem bila najbolj naklonjena športu. Resda rada hodim in tečem, a nikoli več kot pet kilometrov. Doma naredim nekaj počepov in drugih vaj in to je tudi vse.

Se pa zavedam, da bo treba na tem področju nekaj spremeniti. Po tridesetih letih namreč obstaja nevarnost, da nisi več v tako dobri kondiciji. Poleg tega pazim tudi pri prehrani. Jem na tri ure in zato obroke načrtujem, večkrat pa si doma pripravljena kosila vzamem tudi v službo."

vir: revija Lady

Dodala je še, da tako prepreči, da bi jo napad lakote presenetil nepripravljeno. Dobro ve, da takrat pojemo pač tisto, kar imamo pri roki - to pa ni vedno najbolj pametna odločitev. Sama pravi, da ni preveč navdušena nad sladkarijami, kar ji zagotovo zelo pomaga pri ohranjanju vitke postave.

Preberite še: Zagotovo se spomnite Vesne iz Ljubezni po domače: Zdaj je končno našla svojo srečo!