Priljubljena radijska voditeljica je pogumno spregovorila o boleči osebni izkušnji, o spontanem splavu

Priljubljena radijska voditeljica je pogumno spregovorila o boleči osebni izkušnji, o spontanem splavu (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
26. 11. 2020

Jerica Zupan je pred kratkim razkrila, da bo kmalu postala mamica in da se novega družinskega člana ali članice izjemno veseli.

A simpatična radijka je lani doživela bolečo izkušnjo, ki jo žal doživi marsikatera ženska, spontani splav. V intervjuju je pogumno razkrila, kako je vse skupaj vplivalo na njo.

"O tem nikoli ni lahko govoriti. Ko sem lani splavila, sem se ustrašila, priznam. Po tistem sva nekajkrat poskusila, a se ni zgodilo nič.

Govorila sem z ginekologom, ki mi je svetoval, naj se sprostim, ne mislim na slabe stvari in da naj se v velikem loku izogibam spletnemu peskovniku. Točno to sem storila. Dogodek sem pustila v ozadju možganov in enostavno uživala življenje. Šla sem stran od stresa, pozitiva pa dela čudeže."

Vir: Mična.si

Jerica tudi sicer velja za žensko, ki se ne boji spregovoriti o bolečih temah, s tem pa je vzornica številnim drugim ljudem, ki ji sledijo na Instagramu in ji radi prisluhnejo na radijskih valovih.

Priporočamo