Priljubljena televizijska voditeljica je na tej sliki kot najstnica, njej so se leta res ustavila!

Priljubljena televizijska voditeljica je na tej sliki kot najstnica, njej so se leta res ustavila! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
8. 7. 2021

Očitno spada med dame, čigar lepota je brezčasna.

Nušo Lesar so gledalci dodobra spoznali kot voditeljico oddaje Svet na kanalu A, ki odlično opravlja svoje delo. Pred kamerami je sproščena in profesionalna, poleg tega pa je vedno prava paša za oči, brezhibno je naličena, njena oblačila pa so vedno lepa.

Zasebno pa prikupna voditeljica prisega na naravno lepoto. Že pred časom je na družbenem omrežju zapisala, da za svoje fotografije že dolgo več ne uporablja filtrov. "Odkar so začeli delati tiste, ki povečajo ustnice, stanjšajo nos, naredijo instant popolno kožo ipd, se mi zdi še posebej pomembno, da kažemo, kaj je normalno," je poudarila.

Želi si namreč, da bi ljudje vedeli, da ni nič narobe s tem, da si takšen, karkršen si. Zdi se ji pomembno, da ljudje delajo na sebi v odnosih, na področju izobrazbe in zdravega telesa. Seveda to prakticira tudi sama, in svoje oboževalce občasno razveseli s kakšno fotografijo, na kateri od blizu pokaže svoj obraz.

"Nazaj se ozri samo takrat, ko hočeš videti, kako daleč si prišel. In se nasmehni za sliko," je zapisala ob prizoru, ki je ogrel srca njenih sledilcev. Videti je mladostna in navihana, prav taka, kot so je vajeni njeni najbližji. In s tem je še enkrat potrdila svoje besede, zapisane zgoraj, se vam ne zdi? Lahko samo dodamo: Bravo, Nuša!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nuša Lesar (@nusa_lesar)