Priljubljena voditeljica Nuša Lesar malce drugače, poglejte si jo v tej čudoviti obleki!

Priljubljena voditeljica Nuša Lesar malce drugače, poglejte si jo v tej čudoviti obleki! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
11. 12. 2020

Vajeni smo, da je Nuša pred kamero vedno urejena in elegantno oblečena, a tokrat je izbrala malce drugačen stajling.

Tudi ta ji izjemno lepo pristoji, čeprav je v taki preobleki nismo vajeni: obleka je črna, narejena iz tila in volančkov s spodnjim delom, ki spominja na krinolino. Zraven je obula nekolikanj robustne črne lakaste gležnjarje, omislila pa si je tudi črne hlačne nogavice z manjšimi pikami.  Ob sliki, na kateri pozira kot balerina, je zapisala: "Tale mi je pa kar ratala, priznajmo."

Njeni sledilci so se takoj strinjali in ji namenili številne komplimente - mi pa dodajamo: vsekakor upravičeno, saj je njen stajling moden in mladosten ter vsekakor posnemanja vreden. Lepo je, ko sicer resno voditeljico vidimo tudi v drugačni preobleki, ki ji izjemno pristoji. Make-up je v skladu z obleko - ustnice ima poudarjene z živo rdečo šminko, ki žlahtni črnini doda pridih topline.

Nuša ni zapisala, za kakšno priložnost se je tako uredila. Morda zgolj za večer v družbi najbližjih? No, vsekakor je marsikomu dala dobro zamisel - ker trenutno večino časa preživljamo doma, si lahko s kakšnim eksperimentom z oblačili in make-upom popestrimo večer, tudi če nas vidijo samo naši najdražji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nuša Lesar (@nusa_lesar)