Priljubljena voditeljica Nuša Lesar pokazala, kako si pričara sončne dni in poskrbi za dobro voljo

Priljubljena voditeljica Nuša Lesar pokazala, kako si pričara sončne dni in poskrbi za dobro voljo (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
30. 10. 2020

Barve lahko še kako vplivajo na naše počutje - nekatere nas recimo v trenutku spravijo v dobro razpoloženje.

Tega se dobro zaveda simpatična voditeljica Nuša Lesar, ki si zna popestriti še tako vremensko turoben dan. Svojim sledilcem je pokazala, katera je tista barva, ki ji pričara nasmeh na obraz.

"Sem rabila malo sonca, pa sem oblekla ta rumen reklc," so besede, s katerimi je komentirala lepo fotografijo, na kateri je narvnost zažarela v živahni barvi.

Nušini sledilci so pohiteli s pohvalami na njen račun, marsikdo je zapisal, da je Nuša sonček že sama po sebi, kar tudi drži, saj s svojo pozitivno energijo očara gledalce, ki spremljajo informativno oddajo, katere voditeljica je, in jim popestri vsakdan.

Nuša se očitno dobro zaveda, da je treba najprej poskrbeti za svoje dobro razpoloženje in da so pri tem prav malenkosti tiste, ki lahko naredijo bistveno razliko. V njenem primeru je to suknjič rumene barve, ki dobesedno "dvigne" energijo in poskrbi za lep nasmeh na njenem obrazu.

Zato, drage dame, le pogumno - hladne jesenske dni si mirno popestrite s kakšnim dodatkom ali kosom oblačila v tej živahni in modni barvi, ki je med slovenskimi znanimi obrazi očitno zelo priljubljena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sem rabila malo sonca, pa sem oblekla ta rumen reklc 🤷🏻‍♀️😀☀️ 📸 @nadjazobeckrze

A post shared by Nuša Lesar (@nusa_lesar) on