Priljubljeni duo Sinji galeb se rad odzove dobrodelnim projektom

Priljubljeni duo Sinji galeb se rad odzove dobrodelnim projektom (foto: Promo foto) Promo foto
2. 11. 2019

Nataša in Saša, ki sta združena pod imenom Sinji galeb, že vrsto let navdušujeta na glasbenih odrih doma in po republikah nekdanje skupne države, ne nazadnje pa sta letos na HIT festu na Hrvaškem osvojila grand prix in tako pometla s konkurenco.

A glasbenika Saša in Nataša ne spita na lovorikah, ampak pridno ustvarjata in za prihodnje obdobje že pripravljata nove glasbene zgodbe, ki bodo zagotovo navdušile. Še kako rada in če le nista zasedena z drugimi nastopi, pa se z veseljem odzoveta tudi različnim povabilom dobrodelnih organizacij.

Nič drugače ni bilo pred kratkim, ko sta se udeležila dobrodelne prireditve Goriške območne enote Karitas, Goriška dlan. "Prireditev je bila organizirana predvsem z namenom zbiranja denarnih sredstev kot pomoč ljudem v stiski in pomanjkanju. Nastopilo je več raznih zborov in priznanih glasbenikov. V veselje nama je bilo sodelovati na tej prireditvi, ki je bila vrhunsko izpeljana," nam je zaupala pevka Nataša, ki si je te dni s Sašom vzela nekaj časa zase in za najbližje, saj sta - tako kot mnogi Slovenci - obiskala grobovih svojcev in prižgala svečko v spomin na njih. 

Priporočamo