Priljubljeni radijec Denis Avdić bi rad shujšal, zato se je lotil tega, navdušil ga je njegov sin

Priljubljeni radijec Denis Avdić bi rad shujšal, zato se je lotil tega, navdušil ga je njegov sin (foto: Alpe) Alpe
24. 3. 2021

Časi, ki jih večinoma preživljamo doma, zagotovo vplivajo tudi na našo kilažo in fizično počutje.

Nekateri so čas pandemije koronavirusa izkoristili za to, da še izboljšajo svojo formo in so se bolj intenzivno lotili gibanja, spet drugim je pri srcu kulinarično ustvarjanje za svoje najbližje, peka sladic in ostalih dobrot. To pa se prej ali slej začne poznati tudi na telesu, hitro se nabere kakšen kilogramček odveč ali pa telo ni več tako čvrsto, kot je bilo prej.

Priljubljeni radijski voditelj Denis Avdić nikoli ni skrival svojega navdušenja nad dobro hrano. Zimski čas je očitno prinesel svoje, saj se je odločil, da bo učvrstil svoje telo in izgubil kakšen kilogram. Lotil se je nove fizične dejavnosti, za katero ga je navdušil njegov sin - gre za boks.

"Zdi se mi, da po takšnih treningih vse počneš lažje. Iskreno, ne da se mi usesti na kolo in ne da se mi teči. Pri boksu pa je občutek odličen, zabavam se pa še nekaj naredim zase."

Vir: Slovenske novice

Ker je Denis mariskomu pravi vzornik, bo morda to, da se sam ukvarja s tako intenzivnim športom, k temu vzpodbudilo kakšnega njegovega oboževalca, kar je vedno pozitivno.

Priporočamo