Priljubljeni voditelj Gregor Trebušak ima posebno strast, njegova žena Urša je navdušena

Priljubljeni voditelj Gregor Trebušak ima posebno strast, njegova žena Urša je navdušena (foto: POP TV) POP TV
10. 5. 2021

Priljubljeni voditelj informativne oddaje na Kanalu A je predan svojemu poklicu, ki ga opravlja z vso strastjo, a to ne pomeni, da ga druge stvari ne zanimajo.

Ko Gregor Trebušak stopi pred kamere, se zdi, da svoje delo opravlja z lahkoto. A sam dobro ve, koliko znanja, vaje in truda je potrebnega, da vodenje oddaje v živo poteka brezhibno. To počne že vrsto let, v tem času pa je pridobil precejšnjo kilometrino in je v svojem poklicu iz leta v leto boljši.

Obstaja pa še eno področje, ki ga Gregor kar suvereno obvlada. Do tega so ga, kot je dejal sam, pripeljale življenjske okoliščine."

"Menda dobro kuham. Ali pa recimo takole: zelo rad kuham in zdaj vse bolje. Tega mi še pred leti nihče ne bi pripisal, zdaj je pač drugače, ko smo trije in je treba ves čas kaj jesti. Daleč sem od masterchefa, a sem doma kuharski mojster, pravi hčerka Lilija, ki je ves čas moja kuharska pomočnica."

Vir: revija Zvezde Lady

No, ne samo hčerka, nad Greogrjevimi kuharskimi veščinami je navdušena tudi njegova soproga Urška, s katero si delita gospodinjske opravke. Zagotovo mu kakšna njena pohvala da še večji zalet pri pripravi kulinaričnih dobrot.

Priporočamo