Priljubljeni vremenar Robert Erjavec se je lotil tega početja, poglejte si, kako mu je šlo od rok

21. 4. 2021
Deli
Priljubljeni vremenar Robert Erjavec se je lotil tega početja, poglejte si, kako mu je šlo od rok (foto: Igor Zaplatil)
Igor Zaplatil

Gre za človeka, ki je očitno vsestranski, kar je vnovič dokazal.

Robert Erjavec, ki ga gledalci poznamo v vlogi vremenarja na POP TV-ju, se je lotil novega izziva - za potrebe snemanja napovednika se je lotil naloge, ki ni lahka.

"Bo Robi Erjavec nehal napovedovati vreme in začel oblikovati glino? Glede na navdušenje, s katerim se je vrnil iz Kamnika, bi bilo kaj takega povsem možno. A za zdaj se vseeno še ne bo poslovil od našega modrega studia. Pravi pa, da je bilo pri mojstrici Teji Hlačer nadvse prijetno, da so posneli čudovit nov napovednik za vreme in da so ga umetnine, ki jih je etnologinja in umetnica na domačem dvorišču Korenove domačije postavila na ogled, očarale," so na družbenem omrežju zapisali ustvarjalci oddaje 24 ur.

Po izrazu na Robertovem obrazu sodeč je pri vsem skupaj zelo užival in se brezskrbno prepustil uživanju ob oblikovanju gline. Sicer pa je že pred časom v enem od intervjujev razkril, da je umetniško nadarjen. "Včasih sem res veliko risal in manj slikal. Največkrat s svinčnikom in ogljem. Risal sem predvsem figure oziroma ljudi, vse je bilo bolj abstraktno. Kot mladenič pa sem se navduševal tudi nad skiciranjem avtomobilov," je takrat povedal. Lepo, da lahko v okviru svoje službe pokaže še kak svoj drugi talent, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)