Primož in Nina Jeralič (Televizijska poroka): Leto dni po pravljični poroki

Primož in Nina Jeralič (Televizijska poroka): Leto dni po pravljični poroki (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
14. 3. 2016

Primoža in Nine se spomnimo kot para, ki si je lani v televizijski poroki obljubil večno zvestobo. Ravno v času, ko v oddaji Dobro jutro izbirajo nov par, se je Nova po odgovore na vprašanja o tem, kako sta svoje prvo leto v zakonski zvezi preživela Nina in Primož, odpravila v Ivančno Gorico.

Že lani nas je očarala navdihujoča zgodba mladega para, ki si je kljub težkim življenjskim izkušnjam z ljubeznijo začrtal novo pot, letos pa sta mlada zakonca stopila še korak naprej. 'V dobrem in v slabem' ima v njunem primeru namreč poseben pomen, saj Nina in Primož vse od leta 2008, ko se je Primož nesrečno poškodoval na smučanju in pristal na invalidskem vozičku, poskušata dokazati, da je vse mogoče.

"Če naju vprašate, kako je minilo prvo leto v zakonski zvezi, je najin odgovor ta, da sva vso pozornost po poroki namenila moji tekmovalni sezoni," je začel pripovedovati Primož, ki že vrsto let svoj prosti čas namenja treningom ročnega kolesa.

"Nisva šla na poročno potovanje, smo pa tistih nekaj trenutkov, ko sem bil doma in ko nisem imel treningov, preživeli skupaj. V tem času smo si kot družinica privoščili le 14-dnevni oddih v juliju, poročno potovanje pa bo moralo tudi v tem letu še počakati," sta nam povedala in dodala, da prav v začetku marca namreč pričakujejo pomembno pošto, kjer bo jasno, ali se je Primož in njegova ekipa ročnega kolesarstva umestila na letošnje paraolimpijske igre v Riu. "Trenutno je vse prilagojeno temu cilju, da se uvrstimo na paraolimpijske igre. 16 marca se konča zbiranje točk in nekje v začetku aprila bomo izvedeli, ali bomo odpotovali ali ne. Močno si želim, da bi nam uspelo, ker sem za ta cilj trdo delal zadnje tri leta," nam je priznal Primož, ki je v preteklem letu med vsemi ročnimi kolesarji Sloveniji zbral največ točk.

In ker Primož in Nina vse od poroke skrbno načrtujeta njegovo športno pot, sta svoje medene tedne na koledarju označila prihodnje leto. Čeprav se za destinacijo še nista odločila, se skupnih trenutkov že zelo veselita, kot pravita, pa bo temu družinskemu dogodku brez dvoma kmalu sledila tudi selitev. "Že dlje časa razmišljamo o tem, da bi se preselili v večje stanovanje ali hišo," nam je še priznal Primož.

Ganljive izpovedi oboževalcev

  • Poleg sanjske poroke pa sta Nina in Primož z izkušnjo na televiziji dobila tudi izredno velik odziv gledalcev. Kot pravita, jima v vsakdanjem življenju veliko pomeni, da do njiju stopijo oboževalci, ki z njima delijo svojo zgodbo in jima povejo, da sta jih s svojimi izkušnjami navdahnila. "Mislim, da sva vsaj nekomu dala upanje ali svetlo luč za prihodnost," še dodaja simpatičen parček. 

KAJA MILANIČ

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri