Primož Kozmus podpira harmoniko

Pri spotu za festival Panonika Harmonika je sodeloval tudi Primož Kozmus (foto: Vesmin Kajtazovič) Vesmin Kajtazovič
Vir: Govori.se
4. 8. 2010

Nekdanji slovenski supermetalec kladiva Primož Kozmus, ki je v svoji športni karieri posegel po najvišjih nagradah na svetu, se je pred kratkim pojavil v zanimivem videospotu za glasbeni festival Panonika Harmonika.

Primož, ki se je pred časom umaknil iz športnih vod, še vedno pa vlaga svoje delo in trud v mlade upe, se je pridružil promociji projekta in s tem tudi s svojim imenom in športnim statusom pokazal, da so prvaki med tistimi, ki bodo na Letališču Cerklje ob Krki zaigrali na harmoniko med 27. in 29. avgustom, več kot zaželeni.

Festival Panonika Harmonika obiskovalcem ponuja ogled velikega letalskega mitinga, ki ga bodo lahko spremljali s samega prizorišča festivala. Na sporedu bodo akrobacije z letali, padalci, panoramski preleti in možnost poleta z balonom, bistvo festivala pa je, da bodo organizatorji poskrbeli za največjo povorko harmonikarjev.

»Cilj in željo imamo postati največja povorka harmonikarjev na svetu in šampioni v svoji kategoriji, kot je to tudi Primož, ki nam je z veseljem pomagal pri promociji, saj obožuje svojo Dolenjsko,« nam je zaupal eden od organizatorjev festivala.

Pri snemanju videospota, ki je delno posnet iz zraka, so sodelovale tudi številne padalske legende iz Dolenjske, ki so med skokom iz letala dormier Borisa Resmana tudi naredile nekaj ekskluzivnih fotografij za naš portal.

Panonika Harmonika - Panonika Harmonika

Priporočamo