Primož Peterka: Ne bo ga še domov

Primož Peterka (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
3. 4. 2012

Čeprav na spletni strani bolnišnice Begunje, v kateri se že od 18. marca zdravi nekdanji skakalni as Primož Peterka, piše, da se po toliko časa bolniki za konec tedna lahko že vrnejo tudi domov, se Primož po naših podatkih ne bo.

Primož je 18. marca odšel v Gorenjske toplice, kot domačini pravijo psihiatrični bolnišnici v Begunjah.

Tja naj bi bil sprejet zaradi domnevnega psihičnega stanja, a večina tistih, ki primer Peterka poznajo bolje, trdi, da je Primož šel na zdravljenje zaradi odvisnosti od alkohola, ki lahko traja le 14 dni, lahko pa tudi več.

Očitno je Primož izbral tisto daljšo dobo, saj je po naših podatkih tudi ta konec tedna, ki bi ga že lahko preživel doma, preživel za bolnišničnimi zidovi.

K temu je nedvomno 'pripomogla' tudi situacija, v kateri se je Primož znašel s svojo, za zdaj še ženo Renato, saj govorice o skorajšnji ločitvi ne pojenjajo.

»Primoža je Renata z otroki večkrat obiskala, lahko rečem, da je tam redno in da poskrbi, da imajo otroci stik s svojim očetom. V bolnišnico prihajajo vsi lepo urejeni, Renata ima otroke očitno pod kontrolo. Slišala pa sem, da je Primož precej jezen zaradi govoric o Renatinem novem ljubimcu in da odnosi med njima, čeprav je Primož v bolnišnici, niso najboljši,« nam je zaupala družinska prijateljica Peterkovih, ki je tudi potrdila, da bo Primož v bolnišnici vsaj še tri tedne.

Priporočamo