Primož & Renata Peterka: Ločujeta se!?

Vir: Lea
29. 2. 2012

Skakalni as Primož in nekdanja misica, podjetnica in lepotička Renata Peterka sta po naših informacijah tik pred ločitvijo. Zakonca sta do zdaj kljubovala vsem težavam, ki jih lahko par doživi v dolgih letih od srednješolskih klopi, zdaj pa sta se očitno vdala. Na žalost prijateljev in otrok.

Novico o razhodu objavila na Facebooku

“Renata je zelo skrbna mama, tega ji ne more očitati nihče. Doma je vse pospravljeno, vsaka stvar ima svoje mesto, Primož pa je še danes nekoliko bolj sproščen, manj zahteven, nobena skrivnost pa niti ni, da še vedno, tako kot v mladih letih, rad seže po kozarcu piva,” nam pove družinski prijatelj Peterkovih, ki je bil, tako kot številni drugi, presenečen, ko je Renata pred časom celo na svojem profilu FB objavila, da bo zakona konec.

“Seveda je bila deležna podpore vseh prijateljic, tako kot vsaka ženska, a dejstvo je, da tisti, ki par malo bolje poznamo, vemo, da tudi z Renato včasih ni lahko. Saj veste, kako je, za prepir sta vedno kriva dva, en sam ga težko zaneti. Občutek imam, da Renati to, da Primož trenira tudi mlada dekleta, ni po godu, saj se je že večkrat govorilo, da Primož ni najbolj zvest, tako da je morda Renata tudi zato nekoliko bolj napeta. Razlogi za ločitev naj bi bili namreč Primoževa odsotnost, njegovo pivce za živce in njeno ljubosumje, a kaj se dejansko dogaja za štirimi stenami družinice, ne ve nihče,” nam je še povedal naš sogovornik, ki je bil, tako kot številni, presenečen nad tem, da se Primož in Renata nameravata ločiti, saj je par v preteklosti preživel že številne preizkušnje.

Več v reviji Lea.

Priporočamo