Primož Roglič in njegova Lora zdaj tako sproščeno uživata na medenih tednih, to so sanjske počitnice

Primož Roglič in njegova Lora zdaj tako sproščeno uživata na medenih tednih, to so sanjske počitnice (foto: Profimedia) Profimedia
21. 10. 2021

Poročila sta se minuli konec tedna, zdaj pa očitno nadvse uživata v svojih počitnicah.

Primož Roglič in njegova partnerka Lora Klinc, ki imata sinčka Leva, sta izrekla usodni da. Poroka je potekala v sanjski Vili Vipolže v Goriških Brdih, v ožjem krogu - na poroki naj bi bilo - kot so poročale Slovenske novice - 50 svatov.

Rebeka Dremelj in njen Sandi sta videti filmsko, ko se odpravita na zabavo, samo poglejte si ta romantični prizor

Podrobnosti o poroki sta Primož in Lora obdržala zase, zdaj pa je naš kolesar le objavil nekaj lepih prizorov s počitnic, na katere sta očitno odpotovala po slavju. Mladoporočenca uživata na peščeni plaži, Primož pa je ob lepih prizorih zapisal zgolj: "Sproščeno."

Svojim oboževalcem in sledilcem ni razkril, kam sta se s soprogo odpravila. Morda sta izbrala Sejšele, kjer sta se pred kratkim poročila tudi nekdanja manekenka Tatjana Tutan in oblikovalec plovil Dan Lenard.

V vsakem primeru smo lahko prepričani, da nadvse uživata in se imata zelo lepo, daleč stran od radovednih pogledov. Tudi v našem uredništvu se pridružujemo iskrenim čestitkam ob poroki in jima želimo vse dobro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Primoz Roglic (@primozroglic)