Priprave na poroko Katarine Jurkovič

Priprave na poroko Katarine Jurkovič (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
21. 6. 2015

Letošnje leto je očitno leto porok slovenskih estradnic. Ena izmed njih je zagotovo tudi postavna manekenka Katarina Jurkovič, nekoč že razgaljena za slovenski Playboy, ki bo s svojim izbrancem Mišelom Radinom Mačakutom stopila pred oltar.

Priprave na veseli dogodek pa seveda vključujejo tudi obvezno dekliščino, s katero so Katarino presenetile njene prijateljice. Dekleta so prvi vikend v juniju izkoristila za organizacijo nepozabne dekliščine, ki bo njihovi bodoči nevesti seveda ostala v večnem spominu. Katarina o podrobnostih dekliščine seveda ni želela govoriti, za našo revijo je povedala le, da so si dekleta privoščile 'ženski vikend'. Zabavale so se kar v Velenju, v hiši prijateljice, privoščile pa so si tudi večer ob kozarčku vina.

Na dekliščini sta bili poleg neveste in še štirih prijateljic prisotni tudi Neža Bračič, Playboyeva zajčica in voditeljica, ki se je v začetku leta razveselila prvorojenke Zale, ter radijska in televizijska voditeljica Jerica Zupan. Po besedah Katarine so preživele sproščen in zabaven vikend. Zaupala pa nam je tudi, da nobena izmed deklet ni prav divja žurerka, zato je punce ob polnoči že premagal spanec.

Napisala Nika Arsovski