Prisluhnite izjemni modni svetovalki Nataši Čagalj

11. 10. 2013 | Vir: Lea
Deli
Nataša Čagalj

Oblikovalka Nataša Čagalj je Slovenka, ki pušča svoj kreativni pečat pri večjih tujih modnih hišah. O svojem delu in izkušnjah v tujini bo v okviru prihajajočega Fashion Weeka Aquafresh spregovorila na NITRO konferenci.

Nataša že več kot 15 let uspešno ustvarja pri modnih hišah z dolgoletno tradicijo, kot so Lanvin, Cerruti, bila pa je tudi vodja oblikovalskega tima pri Stelli McCartney.

Prve oblikovalske korake je naredila na Naravoslovnotehniškifakulteti v Ljubljani, a ji je dokaj hitro postalo jasno, da bo svojo pot poskuša la nadaljevati v tujini.

S kolekcijo Vesoljske gospodične, ki je bila narejena iz kuhinjskih krpic, je zmagala na natečaju mladih modnih oblikovalcev Smirnoff Internatiional Fashion Awards in prejela štipendijo za podiplomski študij na londonskem Central St. Martin's Collegeu.

Podiplomski študij v Londonu je zaključila s kolekcijo, ki je prejela številne pohvale, zanjo so se zanimali številni kupci. In tako se je začela njena pot pri večjih imenih.

Nataša s svojo vizijo inkreativnostjo navdušuje poznavalce mode po vsem svetu, zato ne zamudite njenega predavanja na NITRO konferenci, ki bo 14. oktobra, ob 16. uri,v Kinu Šiška.

Več o drugih govorcih na NITRO konferenci si lahko preberete TUKAJ.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan