Prisluhnite novi skladbi Demetre Malalan

Demetra Malalan (foto: Menart) Menart
26. 6. 2014

Ta teden minevata dve leti od prepričljive zmage Demetre Malalan v televizijski oddaji X Factor in pevka se je odločila, da v eter pošlje novo skladbo, ki nosi naslov Danes si tu.

Jeseni, ko bo Demetra Malalan praznovala 18. rojstni dan, nam bo pevka predstavila dolgo pričakovani debitanski album, na kateremo bodo zbrane pesmi Malo fantazije, Poišči me srečno, V mislih s tabo, Magic in seveda nove, še nepredstavljene pesmi.

Nova skladba Danes si tu je Demetri iz celotnega albuma najbolj všeč, saj je producentu Damjanu Joviću prav ona predstavila idejo kakšno melodijo želi imeti pred ustvarjanjem novega singla.

O pesmi je Demetra povedala: "Z novim singlom želim sporočiti, da je potrebno živeti za danes in se ne obremenjevati s tem, kaj bo jutri. Opazila sem namreč, da je sčasoma vse lažje, vse težave postanejo lažje, vse se izboljša. Mislim, da se lahko v tem besedilu najdejo vsi, tudi sama sem se in mislim, da se to čuti!"

Prisluhnite Danes si tu:

Avtor besedila je Stojan Radić, ki je že sodeloval z mnogimi slovenskimi glasbeniki. Ena vidnejših uspešnic je duet Dopusti si (v prelepi Ljubljani) z Dašo Gradišek, ki sta ga predstavila pred dvema letoma.

Priporočamo