Priznal število njegovih preteklih deklet

Tekmovalci so se soočili s težkih izzivom - lažnim detektorjem laži.  (foto: printscreen) printscreen
24. 4. 2015

Včeraj so bili tekmovalci šova Big Brother soočeni s posebnim izzivom. Veliki brat jih je namreč priključil na lažni poligraf, ki je iz tekmovalcev zvabil vse najbolj pikantne skrivnosti.

Ena izmed vročih informacij, ki smo jih utegnili slišati med testiranjem tekmovalcev, je tudi Tiborjevo priznanje o številu njegovih preteklih deklet. Ljubljanski "Casa Nova" je namreč priznal, da točne številke ne ve, da pa se giba okrog trideset. Le kaj bi si o tem mislilo njegovo trenutno "dekle" Ana Mari, ki kljub temu, da ima zunaj hiše fanta, že kaže znake ljubosumja, ko Tibor pozornost nameni kateri od ostalih sotekmovalk.

Včeraj smo na detektorju laži med drugih izvedeli tudi, da je Tiborju vizualno najbolj všeč Ana, prav tako tudi Davidu, Zajcu in Tomažu. Ena od pikantnih skrivnosti je tudi ta, da se je v hiši razvil pravi ljubezenski trikotnik, saj sta tako Ana kot Ana Mari priznali, da sta Tiborja z rokami pripeljali do vrhunca. Očitno lahko pred kamerami Big  Brotherja za nekaj časa stvari le lahko ostanejo skrite ...