Prizor, ki vas ne bo pustil ravnodušnih: Špela Močnik v rožnatih kratkih hlačkah pokazala, kaj še obvlada!

Prizor, ki vas ne bo pustil ravnodušnih: Špela Močnik v rožnatih kratkih hlačkah pokazala, kaj še obvlada! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
7. 9. 2021

Priljubljena voditeljica in novinarka je tudi zaprisežena športnica, kar se na njeni postavi še kako pozna.

Špela Močnik, članica ekipe oddaje Dobro jutro na TV Slovenija slovi tudi po tem, da vsak prosti trenutek rada izrabi za gibanje in šport v naravi, kar pokaže svojim sledilcem. Videli smo jo že s teniškim loparjem v roki, na smučkah, na pohodih po gorah, zdaj pa je še pokazala, da odlično obvlada rolanje.

Nataknila si je rolerje, oblekla kratke, rožnate hlačke in belo športno majčko brez rokavov ter se podala naokrog. "Po krajšem premoru spet na rolerjih… Vem, da so zdaj rolke in skiroji bolj “moderni”, ampak meni je pa rolat še vedno top," je zapisala ob lepih prizorih, ki jih je fotoobjektiv ujel v čudovitem Kopru.

Brez dvoma se je Špela res zabavala in se še dodobra razgibala, pri tem pa je bila videti očarljiva. Nič čudnega ni, da je simpatična voditeljica ogrela srca gledalcev in gledalk, ki jo po poletnem premoru spet lahko spremljajo na nacionalni televiziji. Zagotovo je s svojim pozitivnim odnosom do življenja in navdušenja nad gibanjem marsikomu prava vzornica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik (@spelamocnik)