Promocijsko sporočilo: Kako s prijatelji do 1.000 EUR?

Vir: Govori.se
3. 9. 2009

Nove nagrade in brezplačni Point$i na CentrSource.si.

S septembrom na pametnem nakupovalnem iskalniku CentrSource.si začenjamo z novo NAGRADNO IGRO, v kateri lahko osvojite kar 1.000 EUR denarne nagrade, napreden sistem ozvočenja za vaš hišni kino ali 5000 Point$ov, ki jih lahko unovčite za poljuben izdelek iz  Point$ trgovine.

Vse, kar morate storiti je, da se registrirate oziroma prijavite na CentrSource.si  in k uporabi iskalnika povabite vaše prijatelje. Kako? Enostavno. Po registraciji povabite prijatelje preko »povabi prijatelja« možnosti in povečajte svoje število glasovnic v žrebu - vsak prijatelj vam namreč prinese eno.

CentrSource je mesto, ki združuje množico izdelkov in storitev, kot tudi različne uporabniške skupine. Omogoča pametno in enostavno nakupovanje ter vas za to tudi nagrajuje. Nanj lahko preprosto in hitro prek Facebooka opozorite tudi svoje Facebook prijatelje. Za to boste nagrajeni z dodatnimi Point$i.  Več prijateljev se odzove na vaše povabilo, več Point$ev za nakup izdelkov iz Point$ trgovine boste prejeli.

Bodite pozorni  tudi na ostale nagradne igre in ankete objavljene na spletni strani.  Z malo sreče lahko osvojite  nepozabno popotovanje okoli sveta. Obiščite CentrSource.si!

Značke: nagradna igra