Miha Vodičar (Zvezde plešejo) in njegova Kristina se bosta poročila v Goriških Brdih

Miha Vodičar (Zvezde plešejo) in njegova Kristina se bosta poročila v Goriških Brdih (foto: Marko Delbello Ocepek) Marko Delbello Ocepek
22. 3. 2018

Kristina Pangos in Miha Vodičar morda res ne prijahata s Primorske, bosta pa svoj sanjski dan preživela prav v tem delu Slovenije, saj si bosta večno zvestobo obljubila v okviru natečaja, ki že sedmo leto poteka v okviru Praznika češenj v Goriških Brdih.

Kot so zapisali organizatorji, so 27-letno Kristino in 30-letnega Miho med 46 pari izbrali na račun njune izvirnosti, iskrenosti in velike želje po poroki v Brdih, njun dan pa se približuje s svetlobno hitrostjo, saj bosta svoj usodni 'da' dahnila že 9. junija na Gradu Dobrovo (glej fotografijo spodaj).

Briška poroka, dogodek, ki se v celoti posveča briški češnji, se bo letos zgodila v naravi, kot so zapisali organizatorji, v objemu slikovitih briških gričev, kjer ne bo manjkalo tipične briške kulinarike in seveda, odličnega vina.

"Ko sva prejela novico, sva bila zelo vesela, pa tudi v šoku. Tudi zaradi tega, ker moramo zdaj vse pripraviti zelo hitro."

Preberite več na Cosmopolitan.si