Prve romance, cel kup selfiejev in jok v Baru!

Prve romance, cel kup selfiejev in jok v Baru! (foto: Planet TV) Planet TV
6. 3. 2015

Sredi petega dne resničnostnega šova Bar na Planet TV se zdi, da je na vidiku že prva romanca v Baru. Le nekaj dni je bilo potrebnih, da sta se zbližala Joel in Suzana, kaj se bo iz tega izcimilo, pa bo seveda pokazal le čas.

Za lepši in lažji začetek dneva sta si v sredo zjutraj nekaj poljubov izmenjala še Emi in Suzana, a se zaenkrat zdi, da gre zgolj za šaljivo prijateljske geste.

Poleg poljubov pa smo videli tudi že solze. V spovednici je zajokal Emi. Na živec mu je stopil vodja tedna Rene, nervoznega pa ga dela tudi Maruša. Emi v šovu tako ni pokazal le svoje agresivne plati, ampak tudi že čisto prave solze.

Drame v Baru skratka ne manjka.

Še nekaj zanimivosti ...

Bar je zdaj tudi uradno odprl svoja vrta, tekmovalce pa čaka kar tri mesece trdega dela. Gneča na vhodu je bila kar precejšnja, tako da gre pričakovati, da bodo morali kar dobro zavihati rokave. Prva prava delovna noč je bila skratka naporna, a tudi zabavna.

V soboto, 7. marca, bo ob 20h prva oddaja v živo na Planet TV. Na vrsti je prvo izločanje. O tem, kdo bo prvi zapustil Bar pa odločajo gledalci.

Ah, aja, še to: Bar obratuje od 9. ure zjutraj do 3. ure zjutraj.

Najbolj na tekočem z dogajanjem v Baru so seveda na spletni povezavi Planet TV - Bar.

Še čivk ali dva na #BarPlanet

Priporočamo