Nataša Gavranić: Prvi družinski oddih na morju

Nataša Gavranić: Prvi družinski oddih na morju (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lady
28. 6. 2017

Voditeljica Nataša Gavranić in njen partner, odgovorni urednik Blaž Jarc, ki sta pred štirimi meseci postala starša sinčku Galu, sta že komaj čakala, da se prvič vsi skupaj odpravijo na krajši oddih. Zato so izbrali kar preverjeno lokacijo pri naših sosedih. Ker pa jima potovalna žilica ne da miru, sredi poletja načrtujejo še daljšo pot z letalom.

Nataša, Blaž in Gal so se maja za en teden odpravili v Selce na Hrvaško. "To je tudi sicer najina vsakoletna destinacija, tako da vse že dobro poznava in ni bilo z novim članom družine nič drugače. No, razen tega, da je urnik na morju z dojenčkom postavljen na glavo," je v smehu povedala Nataša in dodala, da so se čez dan v najhujši vročini zadrževali kar v apartmaju, kjer so predvsem jedli in počivali.

"Na plaži pa smo uživali bolj v večernih urah. Mislim, da je tudi Galu morski zrak zelo ustrezal, ker je bil neverjetno priden, tudi ponoči je dobro spal," je ponosno dejala mlada mamica, ki je svojega sinčka pohvalila tudi glede vožnje v avtu. "

Pot, ki traja tam eno uro, ni nikoli naporna. Po eni uri pa se Gal naveliča, tako da opravimo postanek in je potem spet lažje. Ampak na koncu se je splačalo, vsi smo zelo uživali in upam, da bova z Galom letos čim več na morju, da dobro izkoristim porodniški dopust," je navdušeno zaupala lepa temnolaska, ki z Blažem že razmišlja o večjem in predvsem daljšem potovanju. "Poleti načrtujemo izlet v Barcelono, ki ga že komaj čakamo. Tudi zato, ker bo Gal prvič na letalu, zato smo v pričakovanju ene super dogodivščine," je sklenila Nataša.

Barbara Majič