Prvi fotoutrinki s snemanja novega šova Razred talentov

Šov mladih pevskih talentov, starih med 8 in 14 let, bo na Planet TV na sporedu vsako soboto ob 20. uri. (foto: Planet TV) Planet TV
28. 11. 2014

V soboto, 6. decembra, ob 20. uri si bomo na Planet TV lahko ogledali prvo oddajo šova Razred talentov, ki ga bo vodila Azra Selimanović.

V Razredu talentov je 16 mladih pevcev (11 deklet, 5 dečkov) in v prvih dveh oddajah bomo gledalci videli njihove avdicijske nastope, na katerih so se otroci predstavili s pesmijo po svojem izboru.

Izbrani otroci bodo dobili svojega mentorja, mentorji so Katarina Habe, Alenka Godec, Tomi Meglič in Aleksander Mežek.

Talenti

Od tretje oddaje naprej pa bodo gledalci spremljali, kako otroci odpojejo pesem, ki jim jo določi mentor, otrok pa se na svojo interpretacijo pesmi pripravlja skupaj z mentorjem in eno izmed dveh učiteljic petja – Natašo Nahtigal ali Kristino Oberžan.

Talenti

Otroci bodo peli najbolj popularne pesmi leta 2014, najbolj znane pesmi iz filmov, novoletne pesmi, pesmi, ki so jih poslušali njihovi starši, preizkusili se bodo tudi v prepoznavnih pesmih s tekmovanja Evrovizija ter svetovno znanih duetih. Mentorji bodo med nastopom postali žiranti, saj bodo nastop vsakega otroka ocenili.

Talenti

Slabih ocen ni, vseeno pa bo v vsaki oddaji en otrok imel najvišjo oceno in zmagovalec posamezne oddaje bo s svojim mentorjem še enkrat odpel pesem, za katero je dobil najvišjo oceno.

Na koncu "šolskega leta" Razreda talentov bo nekdo postal zmagovalec, ki bo prejel posebno nagrado, vsi otroci pa bodo v času snemanja dobili tudi veliko praktičnih daril.

Oddaje pa se še vedno snemajo, tako da vas ustvarjalci vabijo k sodelovanju. Če bi si snemanje radi ogledali v živo, pošljite elektronsko sporočilo na razred.talentov@planet-tv.si.

Priporočamo