Eva Puppis: “Prvič, ko sem bila s punco, sem imela manj kot 20 let”

Eva Puppis: “Prvič, ko sem bila s punco, sem imela manj kot 20 let” (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Story
26. 3. 2015

Tekmovalka resničnostnega šova Bar Eva Puppis je sotekmovalce in gledalce presenetila s preprostim priznanjem, s katerim je pred kamerami razkrila svojo ljubezen do istega spola.

Temnolasa lepotica, ki se je v šovu izkazala kot prava mojstrica jeklenih živcev, nam je priznala, da se prvih izkušenj z žensko spomni iz rosnih dvajsetih. "Ne spomnim se natančno, mogoče sem imela še kaj manj kot 20 let," pove Eva, ki je s svojo trenutno punco v zvezi že nekaj več kot šest mesecev. In čeprav smo bili pri njenem sotekmovalcu Milošu vajeni, da ga je dekle obiskalo vsakič, ko je delal v Baru, Evino dekle televizijskega lokala ni obiskalo nikoli.

Eva nam je namreč povedala, da njena partnerica resničnostnih šovov ne odobrava. "Preprosto meni, da je to pranje možganov. Oziroma se ji zdi, da so ta in podobne oddaje podobne neki grški areni, kjer bi za zabavo opazovali ljudi," je povedala Eva in dodala, da je po prihodu domov med njima sicer vse na svojem mestu. "Obe sva veseli, da sem se vrnila. Komaj sem čakala, da jo vidim. Zelo sem jo pogrešala," nam je priznala Eva in dodala, da bosta zdaj en dan namenili samo cartanju, saj sta obe utrujeni od izkušnje. In čeprav je v resničnostnem šovu še kar nekaj zapeljivih tekmovalk, nam je Eva zagotovila, da je nobena od njenih kolegic ni privlačila.

Čeprav je Eva svojo seksualnost odkrila že zelo zgodaj, nam je priznala tudi, da ima izredno razumevajoče starše. "Mama je izredno odprta in me je vedno sprejemala takšno, kot sem," je povedala Eva in dodala, da je odrasla v okolju, kjer ni pomembna zunanjost, temveč le to, da si dober človek. "To je bistvo življenja, ne to, kako si videti," je povedala.

Pretekle tedne resničnostnega šova je prav tako zaznamoval Milošev napad na Suzano. Evo smo povprašali, kako je ona videla situacijo in kakšno je njeno mnenje o tovrstnem vedenju. "Mogoče je Suzana dano situacijo izkoristila v svojo korist in se naredila žrtev. Jaz menim, da je Miloš ne bi nikdar fizično napadel. To sem dejala tudi Suzani, sem pa Milošu tudi povedala, da mi takšen način komunikacije ne ustreza. Zaradi tega mi je napisal opravičilo na Facebooku," je še povedala Eva.

Eva je nase v šovu opozorila s svojim 'ostrim' videzom, ki ga zaznamujejo številne telesne poslikave in uhani. "Prvi pirsing sem si naredila, še preden sem doživela prvo izkušnjo s punco; ko sem bila stara 14 let. Najprej sem si preluknjala nos," je povedala Eva in dodala, da ji je prvo luknjo v uho sicer naredila babica, ki je medicinska sestra.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story12/2015

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 12/2015

Story 12/2015, od 20. 03. 2015