Punce iz skupine Učiteljice: Poletje v kopalkah!

Punce iz skupine Učiteljice: Poletje v kopalkah! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
4. 7. 2018

Dekleta iz skupine Učiteljice tudi v svojem zadnjem spotu Kapetane hvala razkazujejo svoja izklesana telesca, zato smo se pozanimali, kako skrbijo za tako izvrstno formo, zaupale pa so nam tudi, da strahu pred kopalkami tako rekoč nikoli niso poznale.

"Že v otroštvu sem oboževala šport. Nekaj časa sem trenirala tenis, redno sem hodila na atletska tekmovanja - najprej v krosu, pozneje pa v sprintu - in šport je ljubezen, ki se zagotovo ne bo nikoli končala. Danes najraje rolam, kolesarim, smučam, v zimskem času pa se podam v fitnes in telovadnico. V otroštvu sem oboževala Brigito Bukovec in želela iti po njenih stopinjah. Žal mi zaradi obveznosti v glasbeni šoli to ni uspelo," nam je zaupala Ana Vurcer, ki zastopa slovenske barve v sicer zelo narodnostno pisani skupini.

Poletje v kopalkah!

Tudi temnolasa Silvia Ivić je povedala, da nikoli ni počela ničesar posebnega, da bi bila videti dobro: "Malo telovadbe in zdrave hrane je moj recept za lepo postavo."

S tem se strinja tudi Matea Tisaj, ki nima posebnih skrivnosti za ohranjanje linije, vendar tudi sama stavi na zdravo prehrano in gibanje. In kaj je zanje zdrava prehrana? "Kolikor lahko, se prehranjujem zdravo. Tega ne počnem zaradi linije, temveč zaradi zdravja in boljšega počutja. Najboljše so seveda stvari z maminega vrta in z domačih dreves. Obožujem sadje in zelenjavo. Ko sem v Beogradu, pa rada obiskujem tržnice. Rada skuham kaj zdravega. Največja težava je morda prehrana na nastopih, na katero po navadi nimam vpliva in je velikokrat nezdrava. Najbolj se razveselim, ko nas pred nastopom pričaka košarica s sadjem. Na dolgo pot na nastope po navadi s seboj vzamem kakšno sezonsko sadje in mandlje, s katerimi potešim prvo lakoto," pove Ana, medtem ko Silvia stavi predvsem na raznovrstno prehrano, težko pa se upre sladicam.