Pujsa Pinga: Prinesla 1000 evrov

Vir: Govori.se
19. 4. 2013

Ta petek se je v centru Ljubljane zgodila nenavadna dirka z zvezdniško pujsko Pingo iz televizijske oddaje Čista desetka v glavni vlogi. Zmagovalka dirke je postala računovodkinja Marina iz Velikih Lašč, ki je za nagrado dobila 1000 evrov.

Dogodek so v središču prestolnice organizirali na Radiu Center, z njim pa so zaključili akcijo v kateri so svoje poslušalce nagrajevali z evri iz hranilnika v obliki prašička.

Slednjega so voditelji vsako uro pridno polnili, Polona in Sašo pa sta ga zjutraj razbila in zbran denar izročila tistemu, ki je uganil pravilni znesek. Zmagovalcev je bilo veliko, saj so poslušalci pozorno spremljali dogajanje v etru.

Ta petek se je nagradna igra iz radijskih valov preselila na ulice, točneje na Prešernov trg v središču Ljubljane. Izbrani poslušalci so se so se s pujso Pingo sprehajali, se fotografirali in zabavali. V spremstvu simpatične prašičke ter jutranjih voditeljev Radia Center, so morali premagati razdaljo okoli Prešernovega spomenika, se fotografirati in vrniti na cilj. Dogajanje je privabilo številne radovedne poglede in nasmehe, zmagovalka dneva pa je postala Marina iz Velikih Lašč ki je z nalogo opravila najbolje. Za nagrado je v dobrih dveh minutah prejela 1000 evrov.

"Ključen je bil žreb pri štartni številki in pa moja taktika," se je smejalo zmagovalki Marini." Dobila sem številko ena in Pinga je bila še spočita, poleg tega sem jo motivirala s korenjem. Pinga je zakon!"

" Kakšno zabavno dopoldne," se je smejalo Poloni Požgan. " Bilo je nenavadno, neobremenjeno in za Marino tudi zelo srečno. Vesela sem, da lahko s pomočjo radia, v teh težkih časih, komu polepšam dan."

"Danes zavoljo našega dogodka ni trpela nobena žival" je dodal Sašo Papp.

" Pujsa Pinga je nastopala v oddaji Čista desetka in je vajena človeške družbe ter nastopanja. Preden smo prišli na Prešernov trg, smo se z njo nekajkrat dobili, da se nas je navadila in nas sprejela za svoje. Poleg tega je bil z nami z nami pomočnik Matevž, ki je skrbel, da se je pujska dobro počutila. Moram pa priznati, da me je Pinga popolnoma očarala in da resno razmišljam, da bi si za domačo žival omislil pujsa.