Quiksilver Luža weekend 006: Razstava fotografij

Vir: Govori.se
1. 6. 2011

Sklepno dejanje Quiksilver Luža weekenda 006 bo razstava fotografij v četrtek 2. junija 2011 ob 19:00 v svetovni kavarni Sputnik (Tržaška 128, Ljubljana).

Razstavljene fotografije bodo naprodaj na dobrodelni dražbi.

Izkupiček večera bomo namenili 8-letnemu Roku Smoleju, ki ima cerebralno paralizo, za LIFT. Rok bo prišel na razstavo, kjer ga boste lahko spoznali. S sodelovanjem na dobrodelni dražbi boste pripomogli k uresničitvi Rokove velike želje.

Rok obiskuje OŠ Simon Jenko, je samostojen, ima električni voziček in stopnice so edina ovira, da je odvisen od staršev. Če bi imel poseben lift za dostop do stanovanja v 1.nadstropju, bi šel lahko v šolo in iz šole sam, pa tudi s prijatelji na igrišče in povsod drugod. Veliko se vozi s kolesom, igra namizni tenis in sede oz. na vseh štirih igra nogomet. Je vesel in živahen fant, ki ima veliko športno srce. Pa vi?

Če se dogodka ne morete udeležiti, pa bi vseeno radi prispevali sredstva za Roka, nam prosim pišite na dobr.si@gmail.com, da se dogovorimo o načinu sodelovanja.

Posamezni prispevki morda niso tako opazni in učinkoviti, če pa stopimo skupaj, lahko bistveno spremenimo vsakdan mladega fanta.

Vabljeni na DOBR dogodek z DOBRim namenom.

Priporočamo