Raay in Marjetka: Njun zakon v krizi?!

13. 1. 2011 | Vir: Lea
Deli
Skoraj ves december sta preživela ločeno.

Da v zakonu Raaya in Marjetke ni vse tako rožnato, smo dobili namige že z več strani. Marjetka je že pred mesecem potarnala svojim prijateljicam, da ima njen mož čedalje manj časa zanjo. Ne le da še vedno nista bila na poročnem potovanju, tudi njuno obletnico je Raay preživel s prijateljem, namesto s svojo ženo. Je torej s poroko ugasnila tudi vsa romantika?

Kaj se dogaja v zakonu zakoncev Vovk in ali je par res že tako razdvojen, da niti svoje obletnice ne praznuje več, smo povprašali kar Raaya, ki je menda glavni krivec za njuno odtujitev.

“Lepo prosim, brez kakšnih namigovanj, da se ločujeva ali kaj podobnega. Marjetka je bolj občutljiva oseba, in ker sem jo do zdaj zasipaval s pozornostmi, se je zdaj mogoče pojavila majčkena kriza. Preprosto nisem imel časa zanjo. Decembra pa je bilo običajno vedno tako, da smo s skupino veliko nastopali in sva bila tudi midva skupaj. Letos je bilo prvič drugače, imeli smo koncert v sodelovanju z Belim obročem in jaz sem imel kot vodja veliko zaposlitev, skrbel sem tako za produkcijo, glasbo, video in tudi v studiu sem preživel veliko časa. Tako sva skoraj ves december preživela ločeno.”

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan