Raay in Marjetka Vovk: Skrbi ju za otroka

Raay in Marjetka Vovk (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
25. 11. 2011

“Pravzaprav sva kar kmalu, ko sva izvedela, da je Marjetka zanosila, začela tudi razmišljati, kaj vse bo treba urediti za prihod dojenčka,” pripoveduje pevec in avtor Raay z nasmehom na obrazu, ki ne skriva, da se veseli očetovske vloge.

In prav zato sta zakonca Vovk tudi nare­dila vse, kar je mogoče, da bo njuno dete uživalo srečno, predvsem pa zdravo in varno življenje. “Seveda v svoji skrbi nisva in ne bova pretiravala, sva se pa odločila za modro potezo, ki so jo pred nama naredili že številni slovenski pari, med drugim tudi Nuška Drašček in njen partner. Po temeljitem premisleku sva stopila do podjetja Biobanka in se odločila, da bova pri njih shranila popkovnično kri ter zagotovila dovolj veliko zalogo matičnih celic,” pove Raay, ki pa odločitve ni prepustil naključju, ampak je pred tem vprašal številne ljudi za mnenje, veliko podatkov o tem, kjer shraniti matične celice, pa je našel tudi na spletu.

Več v reviji Story.

Nova Story že v prodaji

Story

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri