Raay in Marjetka Vovk: Šok ob prvi obletnici

Vir: Lea
25. 5. 2011

Na razkošni poroki zakoncev Vovk, ki je bila lani na posestvu Pule, Marjetka ni potočila niti ene solze in je pogumno zakorakala v zakon, a je bilo ob njuni prvi obletnici popolnoma drugače. Solze so kar lile iz nje!

Tako Raay kot Marjetka sta poznana kot velika romantika in v takem vzdušju sta tudi praznovala prvo obletnico poroke.

Raay je želel na ta dan Marjetko presenečati na vsakem koraku, in to mu je tudi uspelo: ‘’Bil sem zvit in sem že prejšnji dan v bližnji cvetličarni kupil vrtnic za celo posteljo. Zjutraj sem vstal malo prej, češ da me boli želodec in grem na zrak, Marjetka pa je trdno spala, saj sva šla pozno spat dan pred tem. Marsikomu se bo to zdelo precej osladno, ampak videti je bilo čudovito. Pripravil sem ji zajtrk v postelji in tiho natrosil rože okrog nje, vzel prenosni računalnik z devedejem najine poroke in jo zbudil, potem pa tako naprej … Romantične besede, obujanje poroke in Marjetka je tako že zgodaj zjutraj od presenečenja, čustev in šoka od vsega lepega padla v jok.’’

Raay je bil vesel ženinih čustev, ker pa je nepoboljšljiv romantik, je poskrbel tudi za glasbeno podlago – pesem ‘Rose’ skupine Westlife; pesem, med katero se je Marjetka sprehodila do svojega bodočega moža na posestvu Pule, ko sta se poročila.