Raay in Marjetka Vovk (Tangels): Dobro skrbita za svoje otroke

Vir: Lea
26. 12. 2012

Raay je odkril številna imena, ki so danes poznana vsej Sloveniji in jim s svojim delom pomagal do prepoznavnosti – April, Niki Zorjan, še prej pa se je med slovenske zvezde pomagal zapisati Maši Medik, Maji Slatinšek, Žani in še marsikateri drugi lepotički.

Tudi zdaj z ženo Marjetko nadaljujeta svoje delo, saj znotraj glasbenih delavnic Popsing vzgajata bodočo sceno. Vse od začetka svoje poti je producent Raay sodeloval in pomagal do prepoznavnosti številnim danes vsem dobro znanim pevskim zvezdam.

Med bolj odmevnimi odkritji, za katere sta skrbela z Marjetko, sta vsekakor April in Nika Zorjan, v katero je verjel, čeprav je na Misiji Evroviziji izpadla. S Tangelsi sta odkrila še prihajajočega Krta, Lino Kuduzović sta pripravljala do zmage v oddaji Slovenija ima talent in na sploh sta zelo cenjena med glasbeniki, ki se s tem ne ukvarjajo le v prostem času.

Pevske delavnice Popsing, kjer so se kalile tako Lina Kuduzović kot Nika Zorjan in April, vodi Marjetka kot diplomirana profesoric a glasbe in ji starši ter najstniki prav zato in zaradi uspehov zaupajo.

Vse isto kot za profesionalce
Letos sta svojim Popsingovcem za decembrsko darilo namenila snemanje skladbe in videa Vprašaj nocoj srce, da tudi njuni varovanci, kot prave zvezde, izkusijo delo s popolno ekipo, in to brez kompromisov.

"To je izkušnja, s katero imajo možnost pogledati v svet glasbene industrije," je povedal Raay, ki je ob tej priložnosti poskrbel za profesionalno ekipo. Videospot z učenci in talentiranimi pevci je režiral Niko Karo s samimi odličnimi sodelavci: stilistka Vesna Mirtelj in vizažistki Maja Vučina in Lana Špital iz licila.si pa so poskrbeli za podobo mladih, omenimo pa še, da je besedilo napisal vrhunski pesnik Feri Lainšček.

Seveda je bil podmladek presrečen, Raay in Marjetka pa presenečena, da jima je z videospotom, ki je ganljiv in celo eden boljših videov, uspelo to, kar smo pričakovali od šovov Slovenija išče talent, X Factor ali Misija Evrovizija – pravi Band Aid mladih obrazov, ki te navduši in se te dotakne. Za mlado sceno se ni treba bati ...